Dr. Schnell kopen? Dit zijn de drie beste producten van Dr. Schnell!

Dr. Schnell productlijnen

Al meer dan 135 jaar is Dr. Schnell actief in de schoonmaakbranche. In 1978 is Dr. Schnell echter getransformeerd naar een professionele groothandel met een breed scala aan schoonmaakproducten. Dr. Schnell staat vooral bekend om de drie sterkste productlijnen binnen hun assortiment, de Milizid, Floortop en Florol schoonmaakmiddelen zijn de meest bekende producten uit Dr. Schnell's assortiment. Met deze drie producten kunt u een goede start maken op het gebied van schoonmaken binnen uw gebouw(en).

Milizid

De Milizid is een krachtige hulp in de schoonmaak van uw sanitair. Door zijn samenstelling is dit product uitstekend in de verwijdering van kalkaanslag in uw sanitair. Daarnaast is de Milizid uitstekend te gebruiken wanneer u af wilt van bijvoorbeeld roest of urine aanslag. Door de krachtige werking bespaart het veel tijd tijdens het schoonmaken, daarnaast laat de Milizid een glans achter zonder te hoeven boenen. De Milizid is verkrijgbaar in 12 verschillende soorten.

Forol

De Dr. Schnell Forol serie is een serie van universele allesreinigers. Forol is uitstekend geschikt voor een doeltreffende reiniging van alle waterbestendige, gladde en reliëf oppervlakken; ook voor beschermde als ook onbeschermde, waterbestendige vloer soorten. Een groot voordeel van de Forol is dat het te gebruiken is op alle oppervlaktes en materialen. De Forol serie bestaat uit een brede range van verschillende toepassingen en geuren.

Floortop

De Floortop versie van Dr. Schnell is een uitstekende serie aan producten voor het onderhouden en schoonhouden van uw vloeren. Door de drie-in-een werking van Floortop reinigt, onderhoudt en beschermt  u uw vloer eenvoudig. De Floortop wordt vooral aangeraden voor het onderhoud van vloeren in gymzalen, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *