Tork Elevation line, stijlvol en praktisch

Unieke lijn aan dispensers

Met de Elevation Line heeft Tork een erg strakke en subtiele lijn aan dispensers voor onder andere handdoeken, tissues en toiletpapier op de markt gebracht. Tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van deze lijn heeft Tork er echt aandacht aan besteed dat de dispensers subtiel moeten ogen en daarbij in combinatie met elkaar tot een strak resultaat moeten lijden. Niet voor niets benoemd Tork dat haar eigen producten 'blijvende indruk maakt op gasten', iets wat niet het eerste is waar je aan denkt bij het inrichten van een sanitairomgeving. Maar eerlijk is eerlijk, de Tork Elevation Line maakt wel degelijk een positieve indruk en kan de inrichting van uw sanitair naar een hoger plan tillen.

Zwart-wit, maar helemaal van deze tijd

Waar zwart-wit vaak geassocieerd wordt met vroeger en oud is dat in deze lijn van Tork absoluut het tegenovergestelde. Waarbij van andere merken de dispensers vaak wit gekleurd zijn, is de Elevation Line uitgebreid in zowel wit als zwart. Voordeel van zwarte dispensers is dat vuil en stof minder goed zichtbaar zijn op de dispensers en daarnaast zorgt het ook voor een exclusievere uitstraling van uw sanitair.

Tork Easy Cube

Naast de strakke afwerking binnen de Tork Elevation Line hebben de dispensers van Tork sinds kort een nieuwe functie ingebouwd gekregen. In een deel van de Tork dispensers zit het zogeheten Tork EasyCube systeem ingebouwd. Hierdoor zijn de dispensers van Tork instaat om realtime gegevens te communiceren. Hierdoor kan er bijvoorbeeld in de gaten gehouden worden welke dispensers leeg zijn of wat bijvoorbeeld het gemiddelde verbruik van uw dispensers zijn. De voordelen zijn dat u efficiënter uw sanitairgroepen kunt managen en hiermee ook de tevredenheid van de bezoekers kunt verhogen.

De gegevens worden gemeten en vervolgens overzichtelijk getoond in het EasyCube managementsysteem. Hierdoor bent u in de staat om bijvoorbeeld reinigingsroutes veranderen en efficiënter communiceren met het schoonmaakpersoneel. Voordelen voor het schoonmaakpersoneel zijn bijvoorbeeld dat deze weten waar ze heen moeten, wat ze moeten doen en welke vullingen ze mee moeten nemen.

Als blogger op Jobo-Schoonmaak.nl houd ik mijzelf voornamelijk bezig met het schrijven van interessante artikelen waarmee ik de bezoekers van Jobo-Schoonmaak.nl beter kan helpen met het maken van een keuze. Door het geven van tips en andere informatie via de blog hoop ik mensen nét even dat stukje extra informatie te geven waarmee ze het juiste product kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *